Tuin aanleg

Na goedkeuring van het ontwerp komt misschien wel de leukste fase in het hele traject. Dan ga ik het ontwerp voor u vertalen naar een mooi eindresultaat. Hierbij zie ik erop toe dat alle elementen uit het ontwerp tot in perfectie uitgevoerd worden. 

Ten eerste is het belangrijk dat de basis goed is. Dit houdt in dat al het grond- en zandwerk goed uitgevoerd is zodat uw tuin een solide basis heeft. Dit maakt onder andere dat uw tuin duurzaam wordt. Hierna ga ik bouwen. Het straatwerk wordt gelegd, houten constructies worden gebouwd, waterpartijen worden geplaatst, het gras wordt gezaaid en de planten worden geplant. Omdat ik veel waarde hecht aan kwaliteit en duurzaamheid werk ik alleen met de beste leveranciers. Hiermee bent u gegarandeerd van een kwalitatief hoogwaardige tuin waaraan u lang plezier beleeft.

Tot slot ontvangt u ook nog nazorg. Deze ontvangt u in de vorm van een gratis onderhoudsbeurt. Tijdens deze beurt kunnen we de ontwikkeling van uw tuin evalueren. Dit zodat ik er zeker van ben dat ik een tevreden klant overhoud. Iets waar ik enorm veel waarde aan hecht.

Want vergeet niet; “uw tuin is ook mijn visitekaartje”.

 

Na de oplevering van uw tuin ontvangt u de 1e onderhoudsbeurt geheel kosteloos!