Projecten

Naast regulier onderhoud voer ik op projectbasis diverse projecten uit. Een overzicht van een aantal projecten kunt u hier online raadplegen om zo een beeld te krijgen van wat ik doe en wat ik voor u zou kunnen betekenen.
 

Project achtertuin Zoetermeer

Opdracht: 
Dit is een nieuwe tuin van een opgeleverde woning in 2015. De bewoners wilden een strakke en moderne tuin, die ook gemakkelijk is in zijn onderhoud.
 

Lees meer: Project achtertuin Zoetermeer

Project achtertuin Alphen aan den Rijn

Opdracht:

De nieuwe bewoners van dit huis vonden de tuin niet bij zichzelf passen. De tuin moest groter lijken, kindvriendelijk blijven en er moest meer zitgelegenheid worden gecreëerd. Ook moest er gedacht worden aan groene borders om te kunnen blijven tuinieren.
 

Lees meer: Project achtertuin Alphen aan den Rijn

Project landelijke tuin Boskoop

Opdracht:

Deze tuin was door de jaren heen flink verwaarloosd. De tuin was erg verzakt en er was geen structuur. Schoeiingen moesten worden vervangen en er stonden oude verwaarloosde bomen. Kortom er lag een grote uitdaging!
 

Lees meer: Project landelijke tuin Boskoop

Project voortuin Alphen aan den Rijn

Opdracht:

Het geheel renoveren van de voortuin. Meer sfeer maken en de tuin praktischer maken om fietsen te kunnen neerzetten. Ook wordt het op prijs gesteld als er ruimte komt om te zitten voor het huis.
 

Lees meer: Project voortuin Alphen aan den Rijn

Project erfafscheiding Hazerswoude

Opdracht

Om privacy te creëren is er een erfafscheiding geplaatst. Duurzaamheid en een strak resultaat waren de wens van de opdrachtgever. Daarnaast moest er rekening gehouden worden met een kleiner budget.
 

Lees meer: Project erfafscheiding Hazerswoude

Project achtertuin Leiden

Opdracht

De tuin comfortabel en praktisch te maken door middel van terrassen en paden.
 

Lees meer: Project achtertuin Leiden